Пътуващи в автомобил, който e спрян за проверка, са съобщили на пътните

...
Пътуващи в автомобил, който e спрян за проверка, са съобщили на пътните
Коментари Харесай

Пътници посочиха на катаджии шофьор с 3,35 промила алкохол зад волана -

Пътуващи в автомобил, който e спрян за инспекция, са съобщили на пътните служители на реда, че по шосето зад тях се движи несъответстващ водач.

Поведението му направило усещане на пасажерите, защото колата криволичела по пътя и създавала заплаха за останалите участници в придвижването. Това описа представителят на пазарджишката регионална дирекция на Министерство на вътрешните работи Мирослав Стоянов.

Той добави, че казусът е станал на входа на Пазарджик откъм Пловдив - по време на засилена инспекция за предварителна защита и надзор на водачите и за рисково държание или нарушавания на пътя.

Днес следобяд чиновници от автопатрул при Районното ръководство на полицията в Пазарджик са спрели лек автомобил и пътуващите в него са ги уведомили, че по пътя си са засекли несъответстващ лидер, който карал рисково и криволичел по пътя.

Униформените неотложно подхванали дейности, засекли приближаващата кола и я спрели за инспекция.

Оказало се, че зад кормилото на лек автомобил " Форд " със софийска регистрация бил 43-годишен столичанин. Мъжът е тестван с дрегер от автопатрул на бранш " Пътна полиция " и уредът е отчел 3.35 промила централизация на алкохол.

Мъжът е арестуван за период от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР